Palvelumme

Ikäihmiset

 

Monipuoliset palvelut turvallisen kotona asumisen mahdollistumiseksi ja toimintakyvyn edistämiseksi. Muun muassa hoiva, kotisairaanhoito ja seura.

Omaishoitajat

 

Apua ja tukea arvokkaaseen työhösi. Muun muassa omaishoitajan vapaan aikainen sijaistus sekä apu arjen askareisiin ja jaksamiseen.

Lapsiperheet

 

Kevyempää arkea avullamme. Muun muassa lapsiperheiden kotipalvelu, (sairaan) lapsen hoitopalvelu sekä kodin siivouspalvelu.

Kuntoutujat

 

Monipuoliset palvelut kotona pärjäämisen sekä toipumisen ja kuntoutumisen edistymiseksi. Muun muassa hoiva ja kotisairaanhoito.

Elämän ei tarvitse olla päivästä toiseen selviytymistä ja sinnittelyä, vaan palveluidemme avulla saat päiviisi elämää. 

 

Saat meiltä tarvitsemasi palvelut kotona asumisen mahdollistumiseksi ja avullamme arkesi on turvallista. Näin läheisetkin saavat mielenrauhaa.

 

Periaattemme on, että asiakkaamme saavat kaikki kotiin tarvitsemansa palvelut yhdestä numerosta. Tämä mahdollistuu yhteistyöverkostomme avulla.

 

Mottomme on ”kuin itselle ”. Sydämen asiamme on palvella sinua kuten haluaisimme itseämme palveltavan. Hoidamme sovitut asiat ajallaan ja palvelumme on joustavaa. Tarkkailemme tilanteessasi ja elinpiirissäsi tapahtuvia muutoksia ja reagoimme niihin nopeasti. Palvelumme ovat ennaltaehkäiseviä.

Palveluistamme saat kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

  • Facebook - Luokse
  • Instagram - Luokse

Seinäjoki, JIK ky ja Alavus

johtaja Mirka Ylenius

puh. 0400 175 134

Pori

palveluvastaava Jonna Hicks

puh. 040 125 7793

Luokse

 Kotiin tuotavat palvelut

Y-tunnus: 2845726-4

iloa@luokse.fi

 

Postiosoite

Hautasaarentie 93,

61100 Peräseinäjoki

Käyntiosoite

Keskuspuistikko 1-3,

61300 Kurikka
Puh. 0400 175 134

Design by Keino Branding.