Palvelumme

kuvake_ikäihmiset-02.png
Ikäihmiset

 

Monipuoliset palvelut turvallisen kotona asumisen mahdollistumiseksi ja toimintakyvyn edistämiseksi. Muun muassa hoiva, kotisairaanhoito ja seura.

omaishoitajat_ikoni-02.png
Omaishoitajat

 

Apua ja tukea arvokkaaseen työhösi. Muun muassa omaishoitajan vapaan aikainen sijaistus sekä apu arjen askareisiin ja jaksamiseen.

lapsiperheet_ikoni-02.png
Lapsiperheet

 

Kevyempää arkea avullamme. Muun muassa lapsiperheiden kotipalvelu, (sairaan) lapsen hoitopalvelu sekä kodin siivouspalvelu.

kuntoutujat_ikoni-02.png
Kuntoutujat

 

Monipuoliset palvelut kotona pärjäämisen sekä toipumisen ja kuntoutumisen edistymiseksi. Muun muassa hoiva ja kotisairaanhoito.

aalto_png-07.png

Elämän ei tarvitse olla päivästä toiseen selviytymistä ja sinnittelyä, vaan palveluidemme avulla saat päiviisi elämää. 

 

Saat meiltä tarvitsemasi palvelut kotona asumisen mahdollistumiseksi ja avullamme arkesi on turvallista. Näin läheisetkin saavat mielenrauhaa.

 

Periaattemme on, että asiakkaamme saavat kaikki kotiin tarvitsemansa palvelut yhdestä numerosta. Tämä mahdollistuu yhteistyöverkostomme avulla.

 

Mottomme on ”kuin itselle ”. Sydämen asiamme on palvella sinua kuten haluaisimme itseämme palveltavan. Hoidamme sovitut asiat ajallaan ja palvelumme on joustavaa. Tarkkailemme tilanteessasi ja elinpiirissäsi tapahtuvia muutoksia ja reagoimme niihin nopeasti. Palvelumme ovat ennaltaehkäiseviä.

Palveluistamme saat kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.