Omaishoitajat

omaishoitajat_ikoni-02.png

Apua ja tukea arvokkaaseen työhösi. Muun muassa omaishoitajan vapaan aikainen sijaistus sekä apu arjen askareisiin ja jaksamiseen.

Etäpalvelut

 

Toimivaa ja tehokasta tukea sekä sisältöä ja elämää päiviin!

Kuvapuhelimen välityksellä pystymme tukemaan omaishoitajan arjessa jaksamista. Palvelun avulla voit saada hoitotyöhösi liittyvää neuvontaa, virkistystä ja keskusteluapua. Käyttämämme kuvapuhelin on erittäin helppokäyttöinen, eikä sen käyttöä siksi tarvitse arastella.

 

Lue lisää tarjoamistamme etäpalveluista täältä.

Palveluistamme saat kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Omaishoitajan sijaishoitopalvelu

 

Avullamme arvokasta omaishoitajan työtä tekevä läheinen saa mahdollisuuden hetken vapaaseen, lepoon ja virkistykseen - hengähdystaukoon arjen vaativasta työstä. Vapaan pituus voi vaihdella esimerkiksi tunnista yön yli vapaaseen. Omaishoitajan vapaan aikana saat luotettava hoitajan kotiin. Hoidamme läheistäsi kotona ja voimme myös toimia saattajana asioinneissa tai harrastuksissa. Meiltä saa tuen koko elämän kokonaisuuteen. Hoidamme myös sairaanhoidolliset tehtävät. 


Lisätietoa omaishoitajan vapaaoikeudesta voit lukea täältä.

Apua byrokratiaan

Tuet ja etuudet kuntoon!

Kelan ym. tukihakemukset, veroilmoitusten täyttämiset, lääkehuollon järjestely.

Siivous ja kodinhoito

Omaishoitajan on tärkeää saada keskittyä arvokkaaseen tehtäväänsä. Meiltä saat apua kodin hoitamiseen ja kaikkiin kodin askareisiin. 

Kodin esteettömyyden kartoittaminen

Kodin esteettömyyden kartoittaminen: Turvallista asumista!


Kutsumme Vanhustyön keskusliiton korjausneuvojaan kartoittamaan kodin esteettömyyden. Tutustu palveluun täällä.

 

Saat tarvittavista muutostöistä urakkatarjouksen luotettavalta yhteistyökumppani-urakoitsijaltamme.  

Tukikeskustelu

Helpotusta mieltä painaviin asioihin!

 
Tukikeskusteluita mieltä painavissa asioissa. Mielialan lasku esim. pitkäaikaisen kuormittumisen tai läheisen menehtymisen jälkeen vaikuttaa ihmisen toimintakykyyn. Keskustelu empaattisen ammattilaisen kanssa usein helpottaa ja auttaa selkeyttämään omia ajatuksia ja tunteita. Keskustelut ovat luonnollisesti luottamuksellisia ja meitä sitoo vaitiolovelvollisuus kuten kaikissa muissakin palveluissamme. Tarvittaessa voimme varata ajan psykiatrian erikoislääkärille (etäpalvelu). 

Tietotekniikka-opastus

Itsenäisyyttä ja hauskuutta nettiasiointiin!


Puhelimien, tietokoneiden ja tablettien käyttöopastusta, sovellusten ja oheislaitteiden asennusta, sähköpostin ja somen käyttöopastusta.

 

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

0400 175 134

iloa@luokse.fi

Kiitos yhteydenotostasi!