top of page

Luokse - liikkuvan hammashoidon ammattilaiset

Hammashoitaja David

david2.jpg

Pääkaupunkiseutu

David on  valmistunut stadin ammatti- ja aikuisopistosta.

Tässä miehessä riittääkin potkua ja hän tekee työt reippaalla työotteella ja hoitaa työtehtävät hienosti. Davidin rento olemus ja luotettavuus näkyy myös hänen työssään, kun hän kohtaa asiakkaita. Hän jaksaisi palvella asiakkaita suurella sydämellä, vaikka vuorokauden ympäri.

Hammaslääkäri Jyri

jyri1.jpg

Jyri on Luokse hammashoidon perustaja ja hän kohtaa asiakkaat aika hymyille ja aurinkoisena. Jyrin hoidossa jokainen asiakas ja omainen saa tarkan kuvauksen nykytilasta ja hän huomio asiakkaan yksilönä.

Hänen rauhallinen ja kunnioittava asenne potilastyössä auttaa luomaan hyvän hoitosuhteen asiakkaan kanssa. Jyri hoitaa myös pelkopotilaita ja saa heidät rentoutumaan omalla aurinkoisella olemuksellaan.

Hammashoitaja Phuong

IMG_6852.JPG

Phuong on valmistunut hammashoitajaksi Stadin ammatti- ja aikuisopistossa ja ollut alalla jo tovin. Hän kohtaa asiakkaita niin kiilinisessä työssä kuin palvelee asiakkaita ajanvarauksen kautta.

Phuong on työyhteisön päivänsäde, joka kohtaa työtoverit kuin asiakkaat empaattisesti ja ammattitaitoisesti.

Hammashoitaja Satu

satu2.jpg

Satu on saanut työkokemusta jo pidemmän aikaa niin kunnalliselta kuin yksityiseltä sektorilta. Satun rauhallinen olemus ja kaunis hymy saa jokaisen asiakkaan rauhoittumaan. Satun tarkka pelisilmä ja

tehokas työote saa tiimin pysymään hereillä kiireisen työnpäivän aikana.

Suuhygienisti Sari

IMG_6850.JPG

Etelä-Karjala

Suuhygienisti Anu

IMG_6849.JPG

Anu

Hammashoitaja Hely

IMG_6851.JPG

Hely on luokse tiimin uusin tulokas ja on tehokkaasti aikaansaava ilopilleri. Hän kohtaa asiakkaat ja yhteistyökumppanit empaattisesti ja hoitaa työtehtävät reippaalla työotteella. Asiakkaiden kohtaaminen sujuu häneltä luonnostaan ja hän arvostaa, että jokainen ihminen tulee kuulluksi omana itsenään.

Hammaslääkäri Linda

linda.jpg

Linda on Luokse hammashoidon perustaja, joka haluaa tarjota asiakkaille asiantuntevaa ja hyvää suunterveyden hoitoa. Linda tekee työtä sydämellä ja kohtaa jokaisen asiakkaan, omaisen, yhteistyökumppanit ja työtekijät kunnioittavasti. Hänen hoidossa jokainen saa hoitoa lempeästi ja asiantuntevasti. Hänen työkokemuksensa näkyy päättäväisyytenä ja hän haluaan, että jokainen ihminen saa parasta mahdollista hoitoa.

Linda osaa huomioida ihanasti asiakkaat ja saa heidät tuntemaan olevansa erityisiä. Hoitotyöt päättyvät usein hymyjen ja kiitosten kera.

Hammashoitaja Reetta

IMG_6846.JPG

Reetta

Suuhygienisti Valma

valma1.jpg

Valma on luokse tiimin suuhygienisti. Tämä tehopakkaus kohtaa jokaisen asiakkaan lempeästi ja huomioi asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Valman aurinkoinen olemus rauhoittaa asiakkaita ja hän hoitaa työt

täsmällisesti sekä asiantuntevasti. Valman hoidossa jokainen asiakas saa kokea olevan merkityksellinen ja saa parasta mahdollista hoitoa.

Hammashoitaja Ulla

IMG_6847.JPG

Hammaslääkäri Maarit

IMG_6848.JPG

Maarit

Sari

Ulla

IMG_6844.JPG
bottom of page