Lapsiperheet

Kevyempää arkea avullamme. Muun muassa lapsiperheiden kotipalvelu, (sairaan) lapsen hoitopalvelu sekä kodin siivouspalvelu.

Palveluistamme saat kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

 
Kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden ja arjessa selviytymisen tukemista ja perheen omien voimavarojen vahvistamista. Opastamme perhettä lasten ja kodinhoidossa sekä vahvistamme perheen arjen taitoja. Annettava apu voi olla myös konkreettista auttamista kotitöissä. Rakennamme yhdessä kanssanne palvelusta sellaisen, mikä vastaa perheenne tuen ja avun tarvetta.

Siivous

Siivottuun kotiin on ihana tulla! Tarjoamme sinulle arjen luksusta. Näin saat enemmän aikaa perheellesi ja itsellesi. Sinun ei tarvitse siivota kotiasi siivoojaa varten, vaan siivoojamme laittaa tavarat sovituille paikoille. Palvelumme on ammattitaitoista ja kotisi on luotettavissa käsissä.

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Voit tilata meiltä ammattitaitoisen hoitajan silloin, kun pienokaisesi tarvitsee aikuista, mutta vanhemman on hyvä mennä töihin. Hoitajan voi tilata yksityisasiakkaana tai työnantajan kustantamana työsuhde-etuna. Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairaustapaukset. Poikkeuksia ovat norovirus ja rotavirus niiden suuren tartuntariskin vuoksi.

Lapsen hoitopalvelu

Kun sinulla on menoja, me hoidamme lastasi lempeydellä ja ammattitaidolla. Juhlat, harrastukset, parisuhdeaika – me huolehdimme pikkuisestasi! Hoitajamme vapauttaa vanhemmat hetkeksi ja keskittyy lapsenhoitoon, leikkiin ja yhdessä tekemiseen. Hoitajamme hoitaa lapsen perustarpeet kuten ruokailut, pukemiset, wc-käynnit ja päiväunet. Ulkoilemme, leikimme, pelaamme tai vaikkapa askartelemme lapsen kanssa. Pidämme hauskaa ja olemme läsnä. Pienokaisen levätessä hoitajamme voi tehdä myös kevyitä kotitöitä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

0400 175 134

iloa@luokse.fi

  • Facebook - Luokse
  • Instagram - Luokse

Seinäjoki, JIK ky ja Alavus

johtaja Mirka Ylenius

puh. 0400 175 134

Pori

palveluvastaava Jonna Hicks

puh. 040 125 7793

Luokse

 Kotiin tuotavat palvelut

Y-tunnus: 2845726-4

iloa@luokse.fi

 

Postiosoite

Hautasaarentie 93,

61100 Peräseinäjoki

Käyntiosoite

Keskuspuistikko 1-3,

61300 Kurikka
Puh. 0400 175 134

Design by Keino Branding.